Monday, March 1, 2010

Antara Org2 Penting Aku

Semalam..aku dpt borak dgn kwn2 lame aku kt kolej dulu, dh lme x dgr cite psl dieorg..terutama skali Yatie Lps je abs study terus dh x dgr khbr psl die..cume kadng2 jer msj, 2 p0n x kerap mybe die bz dgn rutin harian die,pd Jannah pon aku x lupe gak walaup0n hari2 kite chat tp aku x jemu bertnyer tentang life & kesihatn die, yelah cian die..dulu dielah org kuat kami dlm team futsal..skrng dh x ley nk buat pe sbab die dh injure d sbabkn futsal gak..menahan sakit berbulan2 so dh fobia nk main..papepon aku xkan patahkn semangat die, hope die bley main balik.
Org lain sibuk tgh mencari keje die msih lg duk umh..cian Yatie..perit gak nk mula life after abs study nie..bkn senang nk cari kje yg kne dgn profesion kite..yelah masing2 dpt kje lari dr ape yg course d ambil time study dulu..tp alhamdulilah..rezeki ade d mne2..so kami x memilih sgt kje..ape yg dpt 2 kami blasah jer..time kiteorg rancak kje yatie masih lg duk kt umh menunggu panggilan interview..kesian gak kt die masih x pat kje..tp berkat & sbr yg die ade alhamdulilah die dpt gak kje kt Maybank, jgn main2 amik civil p0n ley kje kt bank tau!!! Yatie nie seorg yg sgt pendiam..tp klakr orgnyer, kalu time study dulu kiteorg suke usik die..msti die gelabah punyer..papep0n yatie memng sporting. Orgnyer agk sensitif gak..cume org yg tertentu sje yg tau mcmne nk memujuk die & memahami keadaan die. Aku syg ko Yatie..sory kalu aku lupe letak name ko dlm blog aku..huuhuuh..jgn majuk lg yer..
Jannah plak seorg yg memahami keadaan aku dlm ape jua. Thanks yunk..krn memahami aku..huhuhuu..u are the best!!! minah nie p0n aku suke usik die..& suke buat die gelabah..kadng2 die caye ape yg aku ckp 2..tp die nie sporting. Aku adelah tmpt terbaik tuk die meluahkn pape yg die x puas ati..yelah gaduh ke ape ke..aku adelah pendengar yg setia..aku hargai itu semua..kami hari2 berchating kt YM tp still x bosan..kalu die x On9 2 agk pelik skit..msti tercari2,ehhehheh..mcm org kehilangan sesuatu..
Alhamdulilah kwn aku lg sorng dh selamt melahirkan bb..yg sgt comel & cute lg..tahniah Ateh..aku x sbr nk tggu ko balik JB..nk cium icha puas2 (Dianah Batrisyia Bte Anuar) sedp kan name die..hehehhe..yelah tgklah parent yg bg name plak kan..I miss u so much laa..sunyi bile ko xde kt JB nie..die nie p0n dh bnyk bntu aku mse mula aku nk menapak kt JB nie..aku hargai ape yg telah d lakukan oleh die..aku rse sush nk cari org yg mcm die nie..aku rse die nie complete dr segala segi..so beruntung abg Nua dpt die & Ateh p0n bertuah dpt abg Nua gak..papep0n aku doakn dieorg bhagia hingga ke akhir hayat..so lps nie tambah lg bb k..hhuuuhhhuh
Tanpa korang sapelah aku..Luv u All.. =p

3 comments:

janisya said...

thanks yang.. ko pn always caring pasal aku.. syg sgt2 kat ko.. huhuh.. ngan yatie pn... sayang bangattt...muahhhhhhhhhh

fateyha said...

tiba2 diwaktu pagi sabtu ni aku terdetik nk buka blog seorg kawan baik aku nie,x sangka ade selitkan mengenai aku,nak menitis air mata bile baca blog nie kerana begitu terharu,mira walaupun kite dh x duduk sebumbung sekarang,trus terang aku katakan yg aku x blh berpisah jauh dr kau,walaupun skrg kite dh jarang brjumpa atau bersembang,tp sebolehnye aku sntiasa nk dekat dgn kau,x tau la hati ni kenapa rasa gelisah bile jauh dgn kau,mgkin kite dh serasi...huhu....aku syg sgt kt kau mira walaupun aku dh kawin & ade anak,tp persahabatan kite akan utuh utk selamanye..

myraedora said...

adoii..touching tul bile d fkr kan..seriusly aku pon tak ley rase jauh dgn korang..papepon u all my best ever...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...