Thursday, August 5, 2010

My Name

Ade rahsia d sebalik huruf2 pd name aku..yg aku selidik ade kene mengena dgn aku, bkn lah nk menunjuk2 atau ape..tp kadng2 kite kne kaji ape kelemahan & kekurangan diri yg perlu d perbaiki..so aku pon search kt google, ape yg tersirat d sebalik name aku nie..so i find some blog yg ade memberi rahsia & kajian tentang rahsia huruf pd name kite..so ape yg aku dpt nielah antara ciri2 yg memng ade dlm diri aku..

* Sangat broad-minded. - aku memng open minded, ckp pon slumber jer..
* Mudah senyum dan boleh buat orang lain tersenyum. - aku nie pon suke gak buat lawak bodoh
* Ada sikap canggih, amat canggih. - erm..tang mne canggihnyer nie???hahahaha
* Ada ciri-ciri istimewa standing dengan orang lain. - alhamdulilah..kurniaan Allah dah bg kt aku
* kejayaan mudah datang kepada anda. - so far so good laa..
* Seorang yang gemar bersosial. - kalu x susah laa nk cari jodoh kalu x social,tp dgn care yg betul
* Boleh jadi terlalu pendiam bila sesuatu ada dlm fikiran anda. - sememangnyer..huhuhuhu =p

ini just saje suke2 jer tuk pengatahuan korang..x semestinye betul..semuanye Allah punyer kuasa, kadng2 ade hikmah d sebalik name kite..aku bersyukur sbab parent aku bg name nie..tp ade org ckp name aku mcm org tua..cedey je bunyi..huhuhuh..tp nk buat cmnekan dh aku dpt name mcm 2 ..trime jer..but ade org kate unik plak..ish2..mcm2 betul

so terpulang pd se2org 2 nk menilai diri seseorg 2 mcmne..aku cume insan biasa yg msih bnyk yg perlu d perbaiki..dr amalan, ibadat, perangai n pape jer yg x berkenan d mate org lain..so far stakt nie xdelah aku dgr pape yg buruk dr org lain..huhuhu..tp xtaulah blakng aku kan..papepon hidup kne ceria..peace!!!

4 comments:

fateyha said...

u are the best my friend..dont give up on your life,maybe it make a long time for you to get the happines life,but trust on your hourt that one day you can get what you want,i wish that you always happines.love u so much...mmuuahh...

ain said...

ur bad habit?...tell us can you..boring la..asik yg baik ajer kan..haha...kidding...em by the way where is the stop button for your music...?????????

myraedora said...

ateh: thanks alot my dear..hope pe yg ko ckp 2 mejadi kenyataan..luv u 2..mauahh..

k.ain: xley nk stop lorr..memng die akn mati after lagu 2 abs..hehehhe

Lady Jannah said...

weii... nak gak nama aku... hahahahhaa..... mana ko cr benda alah ni...pape pon... mmg tu diri ko yg sbnar pon.... derr.. relax der.. u always in my heart.. wahh..gitu ayat.. haahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...