Monday, May 2, 2011

DiKalaMalamKuBerilham

My Luv Camera always wif me....tak kira d mana aku lepak sekali pon, i bring together even ia besar n berat but bukan penghalang tuk aku bergambar..
hahhahaha =)
that my inspiration n satisfaction...
WOW mcm best je bunyi yer..seriusly bila aku dh pegang camera so what out!!!
aku akan snap sesuka hati jer..tak kire korang dh ready ke belom..
snap naturally better than standby coz semuanya spontan..
hehehhehe
but masih bnyak ag yg perlu aku study tentang ini semua...
impian nak jd photographer tp lom tercapai ag
"so keep it up babe..u can do it.."
hahahaha
So now aku nk share sikit dr ape yg aku ilhamkan, taklah nice mana pon just untuk show off to all yg nak view
this all photos dari fenomena malam coz aku nie suke keluar malam dr siang (dh mcm kelawar pulak)
ape pasal pulak?? mcm dah takde siang pulak
hehehehhee
but kelemahan aku tuk snap gambar time mlm laa..coz equipment 4 my tak complete ag
"its ok myra pelan2 kayuh...insyallah 1day akan dapat gak"


Gadis Semasa dengan Menu Makanan :-
Photo 1: this time aku sibuk tuk memilih menu yg terbaik tuk selera perut aku yg tengah lapa giler, that time 1guy snap muka aku daa..kebetulan dia pon pandai dlm bidang photographer..anyway 10q dude


Hangout with my FrensMate :-
Photo 2: D Danga Bay, this time kami sangat kebosanan d rumah so 1guy ajak kami lepak, photo nie kureng bagus sikit coz snap by phone but at least ada kenangan mase nie...tp malas nk cite nanti boleh buat novel pulak...actually semua nie budak rumah aku time kerja..now mereka2 nie semua dh move to other project n ada yg dh resign, anyway miss u all..bile nk jumpe korang yer??


Di antara Sempadan Mencari Rezeki :-
Photo 3: Kalau sape2 duk JB maybe akan tau this place...mase nie aku bawak kwn aku dtg dari Ganu jejalan kt JB..so kami berenti d satu tempat d mana terletaknya Zon sempadan d antara JB-S'pore, yg lucunya adik kwn aku nie sgt teruja melihat bandar S'pore tu walaupon dr jauh..so aku snap this photo tuk kenangan beliau n want to show her mum..i told her "ckp kt mak nielah S'pore" hehehhehe


Minah bergayut D tengah Malam :-
Photo 4: Gadis nie bernama Deeya, comel je orangnya..ramai peminat dia nie..tp suara dia nyaring woiii..kalah aku nie haa, mcm best je tengok dia bergayut so snap muka yg tengah hepy dpt call...yg lain sibuk pilih menu dia lak sibuk pilih calon..hahahaha..jgn marah arr..akk gurau je


Ilusinasi ku D Terokai :-
Photo 5: Secara tak sengaja aku snap this photo..fenomena yg terbaik tuk d hayati..mase nie dah kul 2pg kalau tak silap..hahahha..memang mcm kelawar dh aku..gile2 hangout time nie sebab nk bawak kwn aku dr jauh berjln..but have fun abis laa..


Di Kala Malam Kami Berposing :-
Photo 6: Haaa..2 of girls nielah dia kwn aku yg dr Ganu, yg that guys 2 semua kwn2 dr JB..very sporting diaorang nie..keje aku hanya snap photo..diaorg jd model..hahahhaa..neway 10q to all


What up!!! :-
Photo 7: Hahahaha...this time memang lawak..boleh 2 kwn aku berenti kt sini semata2 nk amik gmbr..yelah kenangan lah katakan tuk kwn aku yg dtg jauh nie...ape ag layan kan jer..10q 2 cik Is yg sudi snap this photo, next time kita lelepak ag k..lama tak kua sama


Actually bnyk lagi gmbr yg nak aku share...bab episod jelah ekkk...aku dh ngantuk nk hadap laptop nie..mana taknyer dh kul 1pg der..hahahhaa..nie gara2 aku tido petang tdlah nie sebab sakit pale..kan dh susah nk tido..so insyallah next entry aku akan share ag..


adios
xoxo
Myra

3 comments:

Liza Razak said...

saya pon minat jd photographer jugak..hehe.best kan keje amik gambar ni..hehe

deeya said...

akak .......! rindu lah .. nak balik keje pulau . wuuuuu ~~ nak duduk sane ..

eh eh ! sape dak kecik yg gayut tu ?? comel jer kan . HAHA !

myraedora said...

Liza: tulah..rase ada 1 kepuasan..suka posing2 nie..hahahha

Deya: aikk..msuk bakul angkut sendiri nmpk..hahahah
pe ag meh arr mai cinie..lelepak sesama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...