Saturday, January 7, 2012

Menyatu Bersatu Menjadi Satu...

"Bila lagi nie? asyik attend wedding orang je..bila lagi nak kawen?" Ayat-ayat macam ni biasa dah dengar..terutama sekali pada yang belom lagi berkahwin or ada pasanagan, soklan gini always membunuh jawapan...mana taknya sudah kehabisan jawapan nak di jawab...nak buat camne kan dah jodoh mereka dahulu so kita just doakan yang terbaik, standard if orang tua bertanya soklan camtu...senyum je jawapan aku or tak pon tunggu jela, its oklah lumrah hidup namanya..

neway hari tu aku g majlis persandingan "Hafiz & Az"...both of them is my fren, lama gak diaorang nie couple since kami study dulu..lucu bila ingat balik perkenalan mereka nie..but so sweet, papepon congrat to them telah selamat mendirikan rumah tangga, after this tak leh nak enjoy cam I single nie..hehehehhe...means yg belom kawen aglah 


goodies bag for guest - simple n economic 

Aku tertarik dengan goodies bag nie yg sweet n simple je...neway cara nie adalah sangat save cos tak perlu nak membazir pon kan, napa aku cakap macam tu? cuba fikir semula ok..bila kita pack some candies or anything yg u all nak put in the bag confirm bila depa get it then not keep the bag..jawapan nya ke tong sampah je terus kan.."memang tak laa" so dengan cara nie sangat econimic just rapping the candies into the paper bag then stapler je..easy rait? ada idea aku nak buat camnie..jimat..just thinks camna nak nampak menarik pada paper bag tu je...hehheehhe


My Frens & Housemate

Me n Ex classmate

Time ni lah baru dapat meet friends yang dah agak lama tak jumpa rait..finally dapat gak jumpa cuma kami je yg hadir di sana cos we attend majlis belah perempuan, lagipon dekat sikit dari umah aku, if tak nak kene menapak je JB lak...fuhh jauh


With Pengantin lelaki "Hafiz"

Hafiz adalah my classmate time study d kolej dulu n his wife pulak student UKM, lama kami kenal cuma jarang contact jer..macam tak caye kawan aku ni dah kawen, rasa macam baru semalam je baru lepak dengan dia, now dia dah jadi laki orang pon..so dah besar tanggungjawab dia. Alhamdulilah dah jodoh dia pon..just doa yg terbaik tuk korang jer..doa tuk aku lak..hehehhe


We with Pengantin

Tersenyum simpul

Neway aku nak wish Selamat Penganti Baru semoga mahligai yg d bina berkekalan ke akhir hayat, semoga tabah menghadapi liku-liku hidup as suami isteri. Kuat hati n semangat supaya tidak mudah goyang, trust each other adalah kunci segala-galanya..amboii pndai je aku nasihat orang...hihihi.but tuk diri aku gak nanti...just beringat


Merpati Dua Sejoli

Tema Purple ( aku suka tema nie..u all look beautiful)

Tak lupa gak aku nak wish to my fren lagi sorang (Ell) yg melangsungkan perkahwinan hari yg sama d JB, i'm so sory dear tak dapat datang majlis u...cos i moved out from JB. Neway Selamat Pengantin Baru..n to all yg melangsungkan perkahwinan baru-baru ni..





adios
xoxo
Myra

2 comments:

deeya said...

aku pun tak percaye yang abg aku da kawen .. muehehehe !!

best woooooo dapat kakak baru .. hukhuk !

Cik Lia said...

klu nk jgk begmbo bley..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...