Friday, January 6, 2012

A Thousand Years vs. Breaking Dawn

Assalamualaikum..for everyone, 2day cuaca agak panas so bertidokan peluh every night...pity kan, biasalah rumah takde acond so that y laa..just use manual fan je (kipas cina) oklah dari takde kan..

Ok now i want to share something yg best...about one song by Chrisitine Perri. Seriously aku suka kot lagu nie..nice song, the melody n yg penting lyrics this song..so luv it. Actually this song OST for Twilight (Breaking Dawn) agak frust gak cos aku masih lom berpeluang tengok this muvi wehh..pity kan. Neway aku tak pernah miss pon this muvi cos that time show at cinema confirm we all akan serang punyer, mana taknya Hero dia encem kot..Edward wehh..hahahah but my frens more to Jacob, tak kesah la mana2 pon kan.



Jom layan this song ni jap..so pada sesapa yg mempunyai masalah tuk loading this video u all can search direct to here




I have died everyday
waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more


And all along I believed
I would find you
Time has brought
Your heart to me
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more



I take some the words on lyrics...that is beautiful words, look romance kan..hihihiih (berangan kejap)..jangan nak perasan sangat myra oii..neway aku ni pon bukanlah minah jiwang pon..sometimes tu ter feeling sorang2 pity kan? its ok for me..tak salah, this song has fully meaning. If aku dapat nyanyi macam Christina nie..confirm...look cool babe..

So terpulang to u all nak mendengar, menilai, mengkritik etc..tonite aku feeling lagu nie sambil tido..hehehhe

Nite.........n sweet dream to all, see the next entry. Adios








adios
xoxo
Myra


2 comments:

ain said...

hehe I prefer buku la cik mira, haha kalo bab twilight twilight ni,hihi but u da browse dah baju pengantin bella tak dlm filem ni, mak aihhh lawo bebeno, and browse sekali the fact for the bride dress dlm filem tu,kalo kamu rajin ler,hehe bertuah makcik bella tu taw,jeles i

MyraEdora said...

wink2...hehhehe..actually lom baca abis ag arr..really?ok nnt kite browse pasal tu..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...