Wednesday, March 30, 2011

BilaSudahGila-GilaSuka

Volkswagen Beetle

So cute this car..love yellow color coz its very sweet to me, the shape its very smart like smiley face. Teringat kat 1 movie lakonan Lindsay Lohan (Herbie), fun tengok movie 2..yelah bayangkan dari seburuk2 kereta boleh jd cun, paling best die pandai & dengar cakap tuan nyer..kalau aku dapat kereta nie...fuhh tak terkata hepy nyer =)

Herbie Movie

Nampak je kereta nie comel..tp harga dia mak oii..mahal woo..standard laa..kata kereta overseas..seharusnyer mahal laa..kang nak fikir dgn maintenance nyer ag..duit itu semua servis confirm kenelah..sape tak syg kereta, so kalu nak pakai kereta jenis macamnie make sure cukup bajet bulanan anda..hahahahaha..kalu tak geget jari jelah gamaknyer


Volkswagen Beetle Convertible

Love this type...coz sun roof maa!!
nie gara2 aku tengok cite princess hour lah nie..time princess tu 1st time blajar drive, cute betul tengok kereta yg die drive 2..so nielah sample kereta yg die drive mase 2..smart kan??
hehehehee...

Sun Roof Type

Actually ade kesah y i'm very like this car...ramai d kalangan gadis2 sgt suke ini kereta so di antaranya adalah aku..just menjadi idaman, tp tak taulah dpt milikinye atau tak..its ok tak salah tuk berangan..kan2?? cik abg aku pernah cakap dgn aku pasal kereta kura2 nie, ayatnye begini..
"malas nak dah pakai kereta mahal2 nie...ingat nak beli kereta kura2 jer" aku pon berkata.."kereta mcm mini cooper or volkswagen lame ke?" he said, "yup..comel kereta tu..tp mahal gak kereta tu..tapikan rase mcm nak pakai kereta BMW pulak lah..yg sun roof punyer" so I said "cik abg itu kereta still mahal jugak.."
adoii..tak ke ayat mcm k*****, sabarkan jelah..memang mcm tulah perangai die, layan jelah. So combination yg sgt sweet d sini coz die nk BMW sun roof or kereta kura2, aku pon suke kereta volkswagen nie..kire 2in1, this car pon sun roof..so solution nyer buy this car..hahahhaha

So darlingku kalu u nak beli kereta or exchange nanti..beli yg ini k..I suke sgt beetlesweet nie..
Poyo lak aku nie..lebih sudey, jgn nak beranganlah..papepon its my craving dear...adoiii teruja sungguh..tak kesah la yunk pape kreta pon..janji jgn kereta sorong sudey..heheheehe

oohhh Beetle..I Love U..

adios
xoxo
Myra

4 comments:

deeya said...

selalu berangan nak memilik kreta Herbie yang chumel tuuuu ...! tapi ta ade jumpe pun lagi kedai kreta yang jual incihk herbie . berangan jer lebey .. hurm ~

myraedora said...

nak jugak ke yunk??
hehehehe..
so sweet laa kalu ko dpt..kne dgn owg yer..
susah mau dpt maa..tp mne tau kot rezeki deeya

Lady Jannah said...

amboii... nak kete ni ker..
adeyy....
kot aku lak xsuke kete kecik2 ni...
nak kete besau2.. tebalik kot lak yer...
semoga nnti cik abg kamu kasi hadiah kawen... ehhehehe

myraedora said...

gagagga...bkn minat kreta kecik msalahnyer..tp sebab kereta nie unik..nak kate tak minat kreta besar tak gak...aku minat Harrier..hahahaha kot masin mulut ko..dptlah aku kreta nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...